Kiinteistö Oy Hämeen Vuokratilat – vapaat toimitilat Hämeenlinnan alueella

Yhteydenotto

Vapaat toimitilamme ovat vastaus tilatarpeisiisi. Voit tutustua vuokratiloihimme ja niiden kokoihin tällä sivulla. Päivittäiseen ja varastokäyttöön tarkoitettujen tilojen lisäksi meiltä löytyy kylmää varastotilaa autoille ja veneille erittäin edullisesti. Voit laittaa vaikkapa veneesi talviteloille turvalliseen paikkaan.

Yhteydenotto – kysy tiloistamme

Mitä tiloja meillä on tarjolla

Meiltä löydät useita erilaisia ja erikokoisia tiloja vuokrattavaksi huokeaan hintaan. Kookkaat ja kattavat toimistotilamme ovat sopiva ratkaisu pienyritysten tarpeisiin ja monipuoliset varastotilamme sopivat niin pienempien tavaramäärien säilytykseen kuin kokonaisten talojen sisustuksen säilömiseen. Vaikka et löytäisikään alla olevasta listasta haluamaasi tilaa, niin ota silti yhteyttä. Pitkän kokemuksemme ja paikallistuntemuksen avulla osaamme todennäköisesti auttaa sinut oikeille jäljille.

TOIMISTOTILOJA

Kaikkiin toimistotiloihimme on saatavana parkkipaikat, jotka sijaitsevat sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Näin vältyt turhalta reissaamiselta ja ajanhukalta. Kohteissamme on myös tolppapaikkoja saatavilla talvipakkasten varalle.  Toimistotilojen vuokrat alk. 7 € / m2 alv 0 %.


Tällä hetkellä vapaana (16.02.2020) Vanajantie 10A


Erikokoisia toimistotiloja 8 - 26 m2


Nämä tilat myös jaettavissa ja liitettävissä tarpeen mukaan.TOIMITILOJA / VARASTO-TILOJA

Toimitilat ja varastotilat löydät meiltä kaikissa kokoluokissa pienistä varastotilasta suureen liikuntatilaan. Katso alla olevasta listasta itsellesi sopivin kokoluokka. Huomioi, että jotkut tiloista toimivat monitoimitilana

(16.02.2020)


1. 220 m2 lämmintähallitilaa hyvällä sijainilla

2. 167 m2 + 31m2 liikunta/toimitila

3. erikokoisia varastotiloja  8 -76  m2 Meiltä löydät myös kylmät säilytystilat autoille, veneille ja asuntoautoille Hämeenlinnan alueelta hyvällä sijainnilla. Soita ja kysy lisää avoimista tiloistamme ja niiden hinnoista!

KYLMÄÄ VARASTOTILAA  


Tällä hetkellä vapaana  16.02.2020


1. 400m2  jaettavissa pienempiin osiin.