Kiinteistö Oy Hämeen Vuokratilat 

tarjoaa liike-, varasto- ja toimistotilat Hämeenlinnan alueella

Yhteydenotto


Toimitilavuokrauksessa me autamme sinua löytämään kattavasta tilavalikoimastamme juuri sinun yrityksellesi sopivimman toimitilan. Palvelumme kattavat toimistotilat, liiketilat, varastotilat ja suuret säilytyshallit, joihin mahtuvat kaiken kokoiset ajoneuvot pidemmäksikin aikaa. 

Vuokraa toimivat ja kustannustehokkaat liiketilat, toimistotilat ja varastotilat luotettavalta, paikalliselta kumppanilta Hämeenlinnassa!

- Asiantunteva palvelu -


Autamme sinua löytämään monipuolisesta tarjonnastamme juuri oikeat toimitilat liiketoimintasi tarpeisiin. Vankan kiinteistöalan kokemuksen ja paikallistuntemuksen ansiosta saat meiltä aina asiantuntevaa palvelua. Kokemuksemme avulla voit olla varma, että tarjolla olevat toimistotilat, liiketilat ja varastotilat eivät sisällä yllätyksiä, tai sijaitse Rovaniemellä.


Miten valitsen itselleni toimitilan?


Uutta toimitilaa valittaessa on yrittäjän, sekä yhdistyksen otettava monta asiaa huomioon. 

Tilojen koko, sijainti, läheiset palvelut ja monet muut asiat pääsevät helposti unohtumaan hetkellisesti. Tiloilla on myös niiden käyttötarkoituksesta riippuen erilaiset vaatimukset. 

Yrityksille ja toimistokäyttöön tarkoitetut tilat tarvitsevat usein asianmukaisen kunnallistekniikan, liikenneyhteydet ja mieluiten vielä lounasravintolan läheltä. Yhdistyksille tarkoitetut tilat taas tarvitsevat yhdistyksen toiminnan mukaiset tilat, jotka voivat vaihdella suuresta hallista pieneen kokoustilaan.

Yksityishenkilöt ovat usein kaikkein valikoivimpia asiakkaita, mutta ei huolta! Laajasta valikoimastamme löytyy takuulla sinulle sopiva vuokratila Hämeenlinnasta. Olemme listanneet sinua varten alapuolelle muutamia tärkeimpiä tekijöitä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota tilaa valitessa.

  • Mieti, onko sijainti hyvä yritykselle?
  • Toimivatko liikenneyhteydet hyvin? Onko alueella pysäköintiä?
  • Millaisia palveluja tulisi olla liiketilan lähellä? Tarvitsetko lounasravintolaa tai työterveysasemaa?
  • Onko vuokra kukkarollesi sopiva?
  • Miten pitkän vuokrasopimuksen haluat tehdä? Tarkista myös sopimuksen muut ehdot.
  • Sopiiko huoneiston pohjaratkaisu yrityksesi tarpeisiin?
  • Tarvitsetko esimerkiksi neuvottelutilaa, sosiaalitiloja, keittiötä ja varastoa?
  • Tarvitseeko rakennuksessa olla hissi?
  • Ota huomioon myös rakennuksen kunto ja sen julkisivu.

Tällä muistilistalla pääset jo maaliviivalle asti uutta toimitilaa valitessa. Ottaessasi meihin yhteyttä voit myös kysyä muista itseäsi askarruttavista asioista.